Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Historische avond
Donderdag 16 November 2017, 20:00
Hits : 1178
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact pr@histvermaassluis

Donderdag 16 november 2017, 20.00 uur, Theater Koningshof, Uiverlaan 20 te Maassluis

De Canon van Maassluis wordt op 16 november officieel gelanceerd door burgemeester Haan tijdens de Historische Avond van de Historische Vereniging Maassluis in de Koningshof in Maassluis.

Vrijwilligers van de Historische Vereniging hebben er jarenlang aan gewerkt en presenteren op deze avond het resultaat. Een canon is ‘het minimum’ wat iedereen zou moeten weten over de geschiedenis van Maassluis. In 25 kort beschreven onderwerpen, vensters genoemd, krijgt men zicht op gebeurtenissen die Maassluis hebben gemaakt tot wat het nu is. Welke vensters zijn gekozen wordt onthuld op die avond. Ineke Vink, een van de samenstellers, houdt korte presentaties over enkele vensters, waarbij anekdotes, wetenswaardigheden en verrassende details het verhaal levendig maken. U bepaalt ter plekke over welke vensters zij iets vertelt, maar u moet daar wel een goede reden voor opgeven.

De avond wordt georganiseerd voor leden van de Historische Vereniging Maassluis. Behalve voor uw eigen drankje zijn er geen kosten aan de avond verbonden. Ook niet-leden zijn welkom (en kunnen natuurlijk lid worden) in de Koningshof, zaal Lepelaar, donderdag 16 november om 20.00 uur.

201706110 rijksweg maassluis

Locatie Koningshof
a4529.jpg

HVM ook op FaceBook

Go to top